Uczniowie klasy IIIb na warsztatach w piekarni
26-10-2024Data publikacji, 26-10-2024, Jan FlisAutor, Jan Flis, 3Ilość wyświetleń, 3
Uczniowie klasy III b na warsztatach w piekarni Joanny i Grzegorza Mielników w Niedrzwicy Dużej- 18.10.2024r.
Agnieszka Rudzka
-
-
Uczniowie klas I obchodzą Światowy Dzień Owoców i Warzyw
Owoce i warzywa są źródłem wielu witamin i składników mineralnych, można je spożywać na surowo, gotowane, mrożone, a także w postaci przetworów np.: soków, dżemów, sałatek, itp. Warzywa i owoce, obok aktywności fizycznej, zajmują najważ
Więcej »
kliknij, aby przejść do dalszej części informacji
|
1Wybierz element 1 2Wybierz element 2 3Wybierz element 3 4Wybierz element 4 5Wybierz element 5 6Wybierz element 6
-
-
-
Uczniowie klas I obchodzą Światowy Dzień Owoców i Warzyw
Owoce i warzywa są źródłem wielu witamin i składników mineralnych, można je spożywać na surowo, gotowane, mrożone, a także w postaci przetworów np.: soków, dżemów, sałatek, itp. Warzywa i owoce, obok aktywności fizycznej, zajmują najważ
Więcej »
kliknij, aby przejść do dalszej części informacji
-
-
|